ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Соколовський

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

28.08.2018

Проголосовано:

30.08.2018 10:56:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:




  1. РІШЕННЯ











 

 

Про співфінансування інвестиційних

програм і проектів регіонального

розвитку, що можуть реалізуватись

за рахунок коштів Державного фонду

регіонального розвитку в 2019 році

 
   

 

        Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015  №196  «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2015 року № 80, з метою залучення коштів державного фонду регіонального розвитку для реалізації інвестиційних проектів у місті Калуші, враховуючи висновки постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. При відборі регіональною комісією з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів  регіонального розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації, передбачити у місцевому бюджеті на 2019 рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у місті Калуші, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків від загальної вартості об’єктів, а саме: «Капітальний ремонт вул. Окружна в м. Калуші» - 5541,380 тис. грн.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

      

 

 

Міський  голова                                                                Ігор Матвійчук