ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

48

Дата реєстрації:

28.08.2018

Проголосовано:

30.08.2018 13:51:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 48

Текст:




48.  РІШЕННЯ

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення  та  надання 

в постійне користування земельної ділянки                           

КП «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС»

 

              Розглянувши заяву  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» щодо надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст.  12, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги висновки міського відділу в справах архітектури та містобудівного кадастру, ГУ Держгеокадастру у Тернопільській області, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Затвердити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» проект землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельної ділянки для обслуговування виробничого будинку ЦТП 1-50, на вул. Б. Хмельницького, 49 а.

              2. Надати в постійне користування КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:08:006:0032), площею 0,1255 га, яка знаходиться на вул. Б. Хмельницького, 49 а, для обслуговування виробничого будинку ЦТП 1-50 (код КВЦПЗ: 11.04. Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

              3. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» виготовити документи, що посвідчують право постійного користування земельними ділянками та подати їх на державну реєстрацію.

              4.  Землекористувачу забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.

              5.    Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

               6. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

 

Міський голова                                                                 Ігор Матвійчук

 

ДОДАТКИ

1 48 Водотеплосервіс.pdf Переглянути