ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

25.09.2018

Проголосовано:

27.09.2018 13:58:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39

Текст:




39. РІШЕННЯ

  

Про скасування рішення,  затвердження 

технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення  (відновлення) меж                         

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

для будівництва та обслуговування

жилого будинку, господарських будівель

та споруд (присадибна ділянка) у власність

гр. Плаксі Я.Й., Плаксі Р.Я.

            Розглянувши заяву громадян Плакси Ярослава Йосиповича, Плакси Романа Ярославовича та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 40, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             

ВИРІШИЛА:

            1. Скасувати рішення Калуської міської ради від 27.07.2017 року №991 про передачу у власніть земельної ділянки стосовно громадянина Плакси Ярослава Йосиповича.

            2. Затвердити громадянам Плаксі Ярославу Йосиповичу, Плаксі Роману Ярославовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки).

            3. Передати громадянам Плаксі Ярославу Йосиповичу, Плаксі Роману Ярославовичу у власність безоплатно земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:17:005:0037) на вул. Грушевського, 106 площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) (код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови).

            4. Землевласникам забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук