ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Мельник


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

60

Дата реєстрації:

26.07.2016

Проголосовано:

28.07.2016 16:35:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 60

Текст:




Про   відмову у наданні дозволу                                (_________  сесія  сьомого

на розроблення проектів землеустрою                   демократичного  скликання)

щодо відведення та надання в постійне

користування земельних ділянок 

суб’єктам господарської діяльності

 

            Розглянувши заяви РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ  КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ «ВЕЛИКОМУЧЕНИКА І ЦІЛИТЕЛЯ ПАНТЕЛЕЙМОНА», РЕЛІГІЙНОЇ  ГРОМАДИ (ПАРАФІЯ) ЦАРЯ ХРИСТА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельних ділянок, беручи до уваги лист начальника  відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 92, 123  Земельного Кодексу України, ч. 3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 ВИРІШИЛА:

           1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення  та надання в постійне користування земельних ділянок:

          1.1. орієнтовною площею 0,1150 га., яка знаходиться в районі вулиці Б.Хмельницького, для будівництва та обслуговування культових будівель та споруд, РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ  КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ «ВЕЛИКОМУЧЕНИКА І ЦІЛИТЕЛЯ ПАНТЕЛЕЙМОНА», у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації (у разі відсутності плану зонування або детального плану території затвердженого відповідно до вимог ч. 3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»)

          1.2. орієнтовною площею 0,1600 га., яка знаходиться в районі вулиці С.Стрільців, для будівництва та обслуговування культової будівлі та споруд, РЕЛІГІЙНІЙ  ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ) ЦАРЯ ХРИСТА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації (у разі відсутності плану зонування або детального плану території затвердженого відповідно до вимог ч. 3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

           2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу  функціональних обов’язків

                         Міський голова                                                          Ігор Матвійчук