ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

81

Дата реєстрації:

29.11.2018

Проголосовано:

29.11.2018 11:22:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 81

Текст:


Про схвалення Меморандуму про співпрацю                  

                                                                                                 

 

 

              Беручи до уваги звернення Громадської Організації ”Калуська міськрайонна організація інвалідів та учасників АТО” про підписання Меморандуму з Калуською міською радою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», мiська рада

 

ВИРІШИЛА:

              1. Схвалити текст Меморандуму про співпрацю між Калуською міською радою та Громадською Організацією  ”Калуська міськрайонна  організація інвалідів та учасників АТО”.

              2. Доручити міському голові підписати Меморандум про співпрацю від імені Калуської міської ради.

              3. Структурним підрозділам Калуської міської ради при вирішенні питань віднесених до їх компетенції враховувати вимоги даного Меморандуму.

               4. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

Міський голова                                                                                             Ігор Матвійчук



МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

м. Калуш                                                                       «____» __________ 2018 р.

З метою впровадження Громадської Організації ”Калуська міськрайонна організація інвалідів та учасників АТО” (ідентифікаційний код 39811716), яке об’єднане на основі спільних інтересів своїх членів для реалізації мети та завдань передбачених Статутом Громадської Організації ”Калуська міськрайонна організація інвалідів та учасників АТО”, захисту прав і свобод, задоволення суспільних, економічних, соціальних, культурних, екологічних та інших спільних інтересів, сторони цього меморандуму – Громадської Організації  ”Калуська міськрайонна організація інвалідів та учасників АТО” в особі голови правління Максимів Василя Вікторовича, з одного боку, та Калуська міська рада в особі міського голови, Матвійчука Ігоря Володимировича, з іншого боку, надалі разом іменовані Сторони, констатують свої наміри, щодо подальшої співпраці та погоджуються про наступне.

 

Стаття 1. ПРЕДМЕТ МЕМОРАНДУМУ

Цим Меморандумом Калуська міська рада підтверджує свій намір першочергово забезпечувати земельними ділянками для будівництва соціального житла Громадської Організації ”Калуська міськрайонна організація інвалідів та учасників АТО” на умовах, передбачених законодавством України

Цей Меморандум не суперечить цілям, що ставлять для себе його Сторони, а лише конкретизує окремі з них та визначає принципи і напрями співпраці між його Сторонами.

Метою цього Меморандуму є визначення рамок співпраці та сприяння програмам спільної діяльності між Сторонами в сфері земельних відносин. Така діяльність буде здійснюватися на основі рівноправності, прозорості та відкритості.

 

Стаття 2. СФЕРА СПІВРОБІТНИЦТВА

 

У рамках цього Меморандуму Сторони:

2.1.1. представляють і захищають свої законні інтереси та права в органах державної влади та органах місцевого самоврядування;

2.1.2. отримують від органів державної влади та органів місцевого самоврядування інформацію, необхідну для реалізації предмету цього Меморандуму;

2.1.3. подають пропозиції до державних органів та органів місцевого самоврядування з питань, що стосуються предмета цього Меморандуму;

Сторони здійснюють співробітництво в рамках цього Меморандуму відповідно до чинного законодавства України, діючи в межах їх визначеної компетенції, на основі взаємної поваги інтересів.

 

Стаття 3. ВЗАЄМОДІЯ СТОРІН

 

3.1. Сторони взаємодіють один з одним з питань виконання пунктів даного Меморандуму через уповноважених представників, делегованих Сторонами, для розгляду поточних питань і проведення спільних заходів.

 

Стаття 4. ІНШІ УМОВИ

 

4.1. Цей Меморандум не накладає на Сторони ніяких фінансових зобов'язань.

4.2. Спори та розбіжності між Сторонами з питань, що належать до сфери дії цього Меморандуму, будуть вирішуватися шляхом переговорів або консультацій між Сторонами.

4.3. Зміни та доповнення до цього Меморандуму оформляються у письмовій формі за підписом уповноважених осіб Сторін і є невід'ємною частиною цього Меморандуму.

4.4. Цей Меморандум набуває чинності з дня його підписання обома Сторонами і діє до моменту його розірвання обома Сторонами за спільною згодою або за бажанням однієї із Сторін з попереднім повідомленням іншої Сторони не менше ніж за 30 днів. Розірвання даного Меморандуму не тягне розірвання договорів (угод), укладених між Сторонами щодо фінансування окремих проектів.

4.5. Текст цього Меморандуму складено у двох примірниках, по одному примірнику для кожної Сторони.

 

Стаття 5. РЕКВІЗИТИ І ПІДПИСИ СТОРІН

 

Калуська міська рада                                            Громадська  Організація