ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр Челядин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

27

Дата реєстрації:

27.11.2018

Проголосовано:

29.11.2018 14:25:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 27

Текст:


27.   РІШЕННЯ

 

 

Про прийняття в комунальну

власність територіальної громади

м. Калуша насосної

(м. Калуш, вул. Долинська, 88)

 

 

Керуючись ч 2. ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 62 Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяженьта розглянувши заяву Микули Богдана Ігоровича від 17.09.2018 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань розвитку промисловості та підприємництва, власності та екології; розвитку житлово-комунального господарства, міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати згоду на передачу безкоштовно в комунальну власність територіальної громади м. Калуша насосну загальною площею 12,1 кв.м. «Р1» в цілому за адресою: вул. Долинська, 88 в м. Калуші.

 

2.Доручити Фонду комунальної власності територіальної громади м. Калушавід імені територіальної громади м. Калуша прийняти у комунальну власністьнерухомемайно вказане в п. 1 цього рішеннята підписати Акти приймання-передачі.

 

3. Фонду комунальної власності територіальної громади м. Калуша (Олександр Челядин)в місячний термін прийняти нерухоме майно вказане в п. 1 цього рішення у комунальну власність територіальної громади м. Калуша та передати його КП ‟Водотеплосервіс” (Ігор Яковина) для збільшення статутного фонду.

 

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Руслану Вайду.

 

Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук