ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

35

Дата реєстрації:

30.08.2016

Проголосовано:

31.08.2016 14:54:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 35

Текст:



35. РІШЕННЯ


                                                

від ____.____. 2016 р.  №_______                                                         м.Калуш

                           

Про надання дозволу на розроблення                    

проектів землеустрою щодо відведення               

та надання в оренду земельних ділянок

ТОВ «СОЛАР СМАРТ ГРУП»

 

         Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю  «СОЛАР СМАРТ ГРУП» про надання дозволу на розроблення проектів відведення земельних ділянок, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 76, 93, 123, 134 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

            1. Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю  «СОЛАР СМАРТ ГРУП» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельних ділянок:

             1.1. орієнтовною площею 3,5000 га, яка знаходиться в районі вулиці Височанка, для будівництва, обслуговування та ремонту об'єктів інженерної, транспортної, енергетичної інфраструктури, об'єктів зв'язку та дорожнього господарства (крім об'єктів дорожнього сервісу);

             1.2. орієнтовною площею 8,0000 га, яка знаходиться в районі вулиці Промислова, для будівництва, обслуговування та ремонту об'єктів інженерної, транспортної, енергетичної інфраструктури, об'єктів зв'язку та дорожнього господарства (крім об'єктів дорожнього сервісу).

             2. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю  «СОЛАР СМАРТ ГРУП» подати на розгляд і затвердження міською радою проекти землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельних ділянок.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

                  

Міський голова                                  Ігор Матвійчук