ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ігор Свистун

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

28

Дата реєстрації:

29.01.2019

Проголосовано:

31.01.2019 12:39:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 28

Текст:




28. РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу комунальному

підприємству «Екоресурс» на укладення договору

фінансового лізингу для придбання спецтехніки

(компактора XCMG модель ХН263J)

 

 

Керуючись ст. 26, ч. 6 ст. 59,  ч 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до рішення міської ради № 2013 від 20.12.2018 року «Про внесення змін в програму охорони навколишнього природного середовища міста Калуша до 2020 року», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада

вирішила:

 

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Екоресурс» (М. Андріїшин) на укладення договору фінансового лізингу для придбання компактора XCMG  моделі ХН263J вартістю – 5 282 800,00 (п’ять мільйонів двісті вісімдесят дві тисячі вісімсот грн. 00 коп.) гривень терміном на два роки.

2. Уповноважити виконавчий комітет Калуської міської ради затвердити істотні умови договору фінансового лізингу між АБ «Укргазбанк» та комунальним підприємством «Екоресурс» для придбання компактора XCMG.

3. Надати повноваження на укладення та підписання договору фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк» та інших необхідних документів по даній операції фінансового лізингу директору комунального підприємства «Екоресурс» (М.Андріїшин).

4. Фінансовому управлінню Калуської міської ради (Л.Поташник) забезпечити фінансування за рахунок надходжень екологічного податку до бюджету міста Калуш для виконання усіх зобов’язань відповідно до укладеного договору фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.

 

 

Міський голова                                                               Ігор  Матвійчук