ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

24

Дата реєстрації:

30.08.2016

Проголосовано:

31.08.2016 17:03:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24

Текст:




Про внесення змін в Положення

про взяття на облік громадян пільгових

категорій для виділення земельних

ділянок під гаражне будівництво без

участі в аукціоні затвердженого рішенням

міської ради від 15.12.2009  № 1062

 

          Керуючись, ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про  статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про статус ветеранів війни і гарантії їх соціального захисту», враховуючи обмеженість територій міста, виходячи з реальних можливостей забезпечення потреб громадян земельними ділянками під індивідуальне житлове та гаражне будівництво, враховуючи рекомендації постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою, беручи до уваги клопотання громадської спілки громадського об'єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України імені Романа Шухевича, міська рада

 ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в Положення про взяття на облік громадян пільгових категорій для виділення земельних ділянок під гаражне будівництво без участі в аукціоні, затвердженого рішенням сесії міської ради від 15.12.2009 № 1062 «Про нову редакцію Положень про взяття на облік громадян пільгових категорій під індивідуальне житлове та гаражне будівництво в м. Калуші без участі в аукціоні.

1.1. Пункт 1 викласти в наступній редакції:

«1. Всі громадяни , які мешкають в м. Калуші, мають на праві приватної власності автомобіль та користуються пільгами на отримання земельної ділянки під будівництво гаражів відповідно до чинного законодавства та цього положення мають право на першочергове отримання земельної ділянки під будівництво гаражів без участі в аукціоні».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.

 

Міський голова                                                   Ігор Матвійчук