ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

43

Дата реєстрації:

23.04.2019

Проголосовано:

23.04.2019 17:31:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    7
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 43

Текст:



43.  РІШЕННЯ

Про затвердження проекту землеустрою                           

щодо відведення земельної ділянки                                                                 

у постійне користування  РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ                                   

РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ

ХРАМУ «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ

ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ    

                 

            Розглянувши заяву РО РГ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ  «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 92, 79¹, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги рішення міської ради від 22.02.2018 № 1410 «Про затвердження проекту детального планування території в районі вулиці Каракая для будівництва культових споруд в м. Калуші, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2604250482018 від 21.12.2018року, висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 19.12.2018 р. № 9960/82-18 виданий ГУ Держгеокадастру у Сумській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:   

             1.  Затвердити РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування, яка знаходиться на вулиці Каракая, для будівництва і обслуговування культових будівель та споруд.

             1. Надати у постійне користування  РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ  «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ земельну ділянку площею 0,1190 га (кадастровий номер 2610400000:12:005:0009), яка знаходиться на вул. Каракая, для будівництва і обслуговування культових будівель та споруд (код КВЦПЗ: 03.04 Для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій).

            2. Зобов’язати РО РГ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ  «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ провести реєстрацію права постійного користування даною земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.

           3. Землекористувачу:

           3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            

           3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.

           4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                                   Ігор Матвійчук