ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

56

Дата реєстрації:

22.05.2019

Проголосовано:

23.05.2019 17:07:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 56

Текст:


56.  РІШЕННЯ

 

Про скасування рішення,затвердження                               

проекту землеустрою щодо відведення                                 

земельної ділянки в оренду громадянину

пільгової категорії для будівництва та

обслуговування жилого будинку,

господарських будівель

та споруд (присадибна ділянка)

 

  В зв’язку з технічною помилкою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Скасувати рішення міської ради від 23.04.2019 №2303 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам пільгових категорій для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)» стосовно громадянина Баволяка Івана Івановича.

2. Затвердити Баволяку Івану Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину пільгової категорії для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), площею 0,0680 га в р-ні вул. Глібова (ділянка №26).

3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину Баволяку Івану Івановичу земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:29:001:0032) (код цільового  призначення 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови) в р-ні вул. Глібова (ділянка №26), площею 0,0680 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

4. Користувачу земельної ділянки:

   4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;

   4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянці iнженеpних мереж для їх ремонту i обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоpоннiй зоні мереж i не чинити перешкод при будiвництвi нових.

5. Зобов’язати громадянина Баволяка Івана Івановича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

6. Після реєстрації договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                                      Ігор Матвійчук