ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр Челядин

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

26.06.2019

Проголосовано:

27.06.2019 13:42:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:




16.   РІШЕННЯ

 

Про заборону передачі прав

щодо цілісного майнового комплексу

ДП«КАЛУСЬКА

ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ - НОВА»

 

Керуючись  ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.1 ст.7, ст.7-1 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішенням Калуської міської ради від 31.01.2019 №2077 «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності цілісного майнового комплексу ДП «КАЛУСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ - НОВА», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Встановити заборону на вчинення правомочностей (правочинів) щодо відчуження чи передачі третім особам будь-яких прав щодо володіння чи користування(оренда, безоплатне користування, концесія, позичка, управління та ін.) переданого у власність територіальної громади м.Калуша цілісного майнового комплексу ДП «Калуська теплоелектроцентраль-нова» за адресою Івано-Франківська область, м.Калуш, вул. Промислова, 1.


 


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук