ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Рекунов

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

26.06.2019

Проголосовано:

27.06.2019 15:18:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19

Текст:



19. РІШЕННЯ                            




Про продовження терміну експлуатації

І черги Полігону ТПВ м.Калуша

 

В зв»язку із незавершеними роботами по введенню в експлуатацію «Будівництво споруд для збору та складування побутових, сільськогосподарських, промислових відходів для м.Калуш. Розширення існуючого полігону», відповідно до ст.87 Цивільного кодексу України, ст.56-58, ст.ст.62-72,78 Господарського кодексу України, ст.17, п.30 ч.1 ст.26 Закону України »Про місцеве самоврядування в Україні», ст.4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», з метою створення в місті Калуші сприятливих умов з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, недопущення виникнення в місті надзвичайної екологічної  ситуації,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. До початку введення в експлуатацію «Будівництво споруд для збору та складування побутових, сільськогосподарських, промислових відходів для м.Калуш. Розширення існуючого полігону», продовжити термін експлуатації І черги Полігону твердих побутових відходів у м. Калуші.

  2. Дозволити КП «Екосервіс» (Свистун І.Л.) здійснювати захоронення твердих побутових відходів на ділянці І черги Полігону ТПВ м. Калуш в частині захоронення,  до початку введення в експлуатацію «Будівництво споруд для збору та складування побутових, сільськогосподарських, промислових відходів для м. Калуш. Розширення існуючого полігону».

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.


 

 

 

Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук