ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

41

Дата реєстрації:

30.08.2016

Проголосовано:

31.08.2016 17:36:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 41

Текст:




41.     РІШЕННЯ

від   __________    №  ______                                                                                                   м.Калуш        

Про  припинення терміну дії договору оренди землі,      

затвердження технічної документації                              

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)       

межземельної ділянкив натурі (на місцевості)

в оренду для ведення городництва гр.Іваницькому О.М.

           

            Розглянувши заяву громадянина Іваницького Олега Миколайовичапро  затвердження технічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості)для надання в оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, мiськаpада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити термін дії договору оренди землі (за взаємною згодою) від 09.01.2004р. № 06/01-23,укладений між Калуською міською радою та громадянкою ІваницькоюВолодимирою Андріївноюв районі вулиці Олекси Гірника, 24площею 0,0677 гадля ведення городництва.

            2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) межземельної ділянкив натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва громадянину Іваницькому Олегу Миколайовичу

3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянинуІваницькому Олегу Миколайовичуземельну дiлянку(кадастровий номер 2610400000:15:004:0005)в районі вулиці Олекси Гірника, 24площею 0,0677 гадля ведення городництва(код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення).

4. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянціiнженеpних меpеж для їх pемонтуi обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонiмеpежi не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

5. Зобов’язати громадянина ІваницькогоОлега Миколайовичав місячний термінукласти  договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

            6.Після реєстрації  договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.

7. Контроль за виконанням рішення покласти назаступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук