ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

43

Дата реєстрації:

23.07.2019

Проголосовано:

25.07.2019 16:43:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    0
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    13
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 43

Текст:


43  РІШЕННЯ

Про надання дозволу на розроблення                     

проекту землеустрою  щодо відведення                

земельної ділянки в оренду

ПП «ПІМЕТ»

 

 

         Розглянувши заяву керівника ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПІМЕТ» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номер витяг: 24802227 від 15.12.2009 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПІМЕТ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,8500 га, яка знаходиться на вулиці Окружна,24, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.

            2. Зобов’язати ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПІМЕТ» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

          3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук



 

ДОДАТКИ

1 Пімет.pdf Переглянути