ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мар`яна-Божена Постоловська

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

28.08.2019

Проголосовано:

29.08.2019 11:06:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:



5. РІШЕННЯ

Про затвердження загальної

чисельності апарату сільських рад

та їх виконавчих органів

 

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішень Калуської міської ради від 25.07.2019 №2432 «Про добровільне приєднання Кропивницької сільської  територіальної громади до Калуської міської територіальної громади», №2433 «Про добровільне приєднання Мостищенської сільської територіальної громади до Калуської міської територіальної громади», рішення Кропивницької сільської ради від 02.08.2019 №7-24/333 «Про добровільне приєднання Кропивницької сільської  територіальної громади до Калуської міської територіальної громади», рішення Мостищенської сільської ради від 07.08.2019 №373-31/2019 «Про добровільне приєднання Мостищенської сільської територіальної громади до Калуської міської територіальної громади Івано-Франківської області», з метою належної організації роботи Кропивницької та Мостищенської сільських рад Калуської міської територіальної громади, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити загальну чисельність апарату Кропивницької сільської ради та її виконавчих органів в кількості 3 штатних одиниці.

  2. Затвердити загальну чисельність апарату Мостищенської сільської ради та її виконавчих органів в кількості 3 штатних одиниці.

  3. Відділу кадрової роботи і нагород виконавчого комітету міської ради розробити штатні розписи сільських рад та подати їх на затвердження міському голові.

  4. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Ігоря Матвійчука.


 

 

Міський голова                                                                                   Ігор Матвійчук