ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

28.08.2019

Проголосовано:

29.08.2019 14:38:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31

Текст:



31. РІШЕННЯ

 

Про припинення договору оренди землі                 

з підприємцем Ільницьким М. Я.                       

 

 

           У зв’язку із необхідністю виготовлення проектів землеустрою щодо відведення прибудинкових територій для обслуговування багатоквартирних житлових будинків, керуючись Конституцією України, Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Законом України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку», ст. 42 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розроблення проектів землеустрою щодо відведення прибудинкових територій, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА :

             1. Припинити договір оренди землі №040529600457 від 21.12.2005року укладений з підприємцем Ільницьким Миколою Ярославовичем на земельну ділянку площею 0,0006 га (кадастровий номер 2610400000:08:011:0019), яка знаходиться на вул. О.Тихого, 1/96, для влаштування сходів до промтоварного магазину, у зв’язку із закінченням терміну на який його було укладено.

   2. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .

            3. Рекомендувати власникам нежитлових приміщень в багатоквартирних житлових будинках розробити та подати на затвердження міській раді проекти визначення земельних часток прибудинкових територій з урахуванням сходів до приміщень.

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 Міський голова                                                                         Ігор Матвійчук