ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

29.10.2019

Проголосовано:

31.10.2019 11:32:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:


5. РІШЕННЯ



Про співфінансуванняінвестиційних

програм і проектіврегіонального

розвитку, щоможутьреалізуватись

за рахуноккоштів Державного фонду

регіональногорозвитку в 2020році

 

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015  №196  «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2015 року № 80, з метою залучення коштів державного фонду регіонального розвитку для реалізації інвестиційних проектів у місті Калуші, враховуючи висновки постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Передбачити у місцевому бюджеті на 2020 рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у місті Калуші, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків від загальної вартості об’єкту, а саме: «Капітальний ремонт вул. Окружна в м. Калуші Івано-Франківської області. Перерахунок кошторисної документації»- 4980,0 тис. грн.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

      

 

Міський  голова                                                             Ігор Матвійчук