ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

54

Дата реєстрації:

29.10.2019

Проголосовано:

31.10.2019 16:02:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 54

Текст:




54.  РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на виготовлення                               

технічної документації із землеустрою                            

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

ОСББ «ПАВЛИКА 19А»

 

 

            Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 92, 116, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 ВИРІШИЛА:

 

             1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування площею 0,3021га (кадастровий номер: 2610400000:11:003:0005), яка знаходиться на вул. Павлика, 19А, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

          2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

          3.Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування.

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

           

 

Міський голова                                                                     Ігор Матвійчук

 

 

ДОДАТКИ

1 ОСББ Павлика 19А.pdf Переглянути