ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Соколовський

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

26.11.2019

Проголосовано:

28.11.2019 12:18:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:


 

14. РІШЕННЯ

Про співфінансування інвестиційних

програм і проектів регіонального

розвитку, що можуть реалізуватись

за рахунок коштів Державного фонду

регіонального розвитку в 2020 році

 

              

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015  №196  «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2015 року № 80, з метою залучення коштів державного фонду регіонального розвитку для реалізації інвестиційних проектів у місті Калуші, враховуючи висновки постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада

      ВИРІШИЛА:

 

       1. Передбачити у місцевому бюджеті на 2020 рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у місті Калуші, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі 10 відсотків  від загальної вартості об’єкту, а саме: «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС  II підйому до камери переключення на вул. Ринковій  в м.Калуші Івано-Франківської області» -  1060,164 тис. грн.

      2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

      

        

               Міський  голова                                             Ігор Матвійчук