ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр Челядин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

35

Дата реєстрації:

18.12.2019

Проголосовано:

20.12.2019 17:57:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 35

Текст:









Про спрямування коштів

від орендної плати за оренду

комунального майна

 

 

 

          Відповідно до ч. 2 ст. 19 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”  ч. 5 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 


1.Управлінню комунальної власності Калуської міської ради,  кошти отримані від орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності (окрім комунального майна вказаного в п.2 цього рішення) спрямовувати в міський бюджет в повному обсязі (100 відсотків).


 

2.Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти отримані від орендної плати за оренду майна комунального підприємства “Екоресурс” Калуської міської ради (спеціальний сміттєвоз ‟Медіум 18-20.5” номерний знак АТ9143СІ) спрямовувати комунальному підприємству ‟Екоресурс” Калуської міської ради в повному обсязі (100 відсотків).


 

 



  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Руслану Вайду.


 

 

 


Міський голова                                                                                       Ігор Матвійчук