ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Любов Джуган

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

24.12.2019

Проголосовано:

26.12.2019 10:50:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12

Текст:


12.   РІШЕННЯ  

 

 

Про перейменування

Клубу житлового масиву Хотінь

управління культури, національностей та релігій

Калуської міської ради

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про культуру» від 14.12.2010 року № 2778-VІ (зі змінами та доповненнями), з метою вдосконалення діяльності та розвитку закладів клубного типу, враховуючи колективне звернення громади житлового масиву Хотінь та рекомендації постійних депутатських комісії, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Перейменувати «Клуб» житлового масиву Хотінь управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради на «Народний дім імені Гната Рожанського» житлового масиву Хотінь управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради.

2. Начальнику управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради (Любов Джуган) затвердити Положення про Народний дім імені Гната Рожанського житлового масиву Хотінь управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Любов Максимович. 

 

Міський голова                                                     Ігор Матвійчук