ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

29

Дата реєстрації:

24.12.2019

Проголосовано:

26.12.2019 12:13:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 29

Текст:





29.  РІШЕННЯ



 

Про продаж земельної ділянки                                                    

несільськогосподарського призначення                                  

ТОВ  «ЛЮКС ТРАНС»

 

 

              Розглянувши заяву ТОВ «ЛЮКС ТРАНС» про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись  Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 101, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 25.09.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  

ВИРІШИЛА:

               1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  «ЛЮКС ТРАНС» наступну ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 131 грн. 70 коп.) в сумі 293 427  грн. 60 коп. (без урахування ПДВ).

               2. Продати у власність ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЮКС ТРАНС» на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,2228 га (кадастровий номер 2610400000:06:008:0017), яка знаходиться  на вул. Б.Хмельницького, 109б, для обслуговування столярного цеху (код КВЦПЗ 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).

               3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.

               4. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЮКС ТРАНС» виготовити в двомісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

              5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку  зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.

               6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

               7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 



Міський голова                                                                           Ігор Матвійчук

ДОДАТКИ

1 Люкс Транс продаж.pdf Переглянути