ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

51

Дата реєстрації:

24.12.2019

Проголосовано:

26.12.2019 12:49:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 51

Текст:




51.  РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на виготовлення                          

технічної документації із землеустрою                        

щодо встановлення (відновлення)  меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

в оренду громадянці Скворцовій Л. Д.

 

 

         Розглянувши заяву громадянки Скворцової Лілії Дмитрівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 26200285 від 18.05.2018 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

 

            1. Дати дозвіл громадянці Скворцовій Лілії Дмитрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду,  площею 0,0224 га, (кадастровий номер: 2610400000:08:006:0002), яка знаходиться на вулиці Б.Хмельницького, 51а, для обслуговування нежитлової будівлі.

           2. Зобов’язати громадянку Скворцову Лілію Дмитрівну подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду.

          3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

Міський голова                                                                               Ігор Матвійчук

 

ДОДАТКИ

1 Скворцова.pdf Переглянути