ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

25

Дата реєстрації:

27.09.2016

Проголосовано:

29.09.2016 17:22:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25

Текст:




25.   РІШЕННЯ

Про відмову у наданні дозволу     

на проведення експертної грошової   

оцінки земельної  ділянки                                                        

несільськогосподарського призначення

підприємцю Тебешевському Б. В.

 

         Розглянувши заяву підприємця Тебешевського Ігоря Петровича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільського господарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 128 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

 

            1. Відмовити підприємцю Тебешевському Ігорю Петровичу у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, (кадастровий номер 2610400000:08:003:0031), яка знаходиться на вулиці Литвина, 19, площею 0,1706 га, для реконструкції пекарні з добудовою магазину та влаштування парковки власного автотранспорту (код КВЦПЗ: 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови), у зв’язку з невиконанням умов договору оренди землі, а саме: наявність заборгованості по сплаті орендної плати за землю.

           2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

    Міський голова                                          Ігор Матвійчук