ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LXXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

42

Дата реєстрації:

28.01.2020

Проголосовано:

30.01.2020 16:29:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    3
  • Не підтримали
    12
  • Утримались
    10
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 42

Текст:



42.  РІШЕННЯ


Про надання дозволу на проведення                                      

експертної грошової оцінки                                                 

земельної   ділянки громадянці Федоляк В. Р.

               

                                      

                 Розглянувши заяву громадянки Федоляк Вікторії Романівни про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 34432001 від 27.11.2019 року, витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 18690110 від 24.01.2017 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

             1. Дати дозвіл громадянці Федоляк Вікторії Романівні на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,6962 га (кадастровий номер 2610400000:17:002:0051), яка знаходиться  на вул. Сівецька, 81а, для обслуговування адміністративно-виробничих будівель (код КВЦПЗ 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).

             2. Доручити міському голові укласти договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за рахунок авансового платежу сплаченого громадянкою Федоляк Вікторією Романівною.

            3. Землекористувачу:

            3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            

            3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 Міський голова                                                                                        Ігор Матвійчук