ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

27.09.2016

Проголосовано:

29.09.2016 17:45:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31

Текст:



31.    РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

в районі вулиці Б. Хмельницького, 96

в районі площі Героїв, 23

 

 

            Беручи до уваги заяву приватного підприємства «РІО-ТРАНС», заяву підприємця Руско Ірини Іванівни, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 ВИРІШИЛА:

           1. Дати дозвіл територіальній громаді міста Калуша в особі Калуської міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою продажу їх на земельних торгах (аукціонах):

            1.1.  орієнтовною площею 0,0575 га, яка знаходиться в районі вулиці Б. Хмельницького, 96, (код КВЦПЗ: 11.02. Землі промисловості );

           1.2. орієнтовною площею 0,0200 га, яка знаходиться в районі площі Героїв, 23 (код КВЦПЗ: 02.07. Для іншої житлової забудови).

           2. Зобов’язати КП «Земельно-кадастрове госпрозрахункове бюро Калуської міської ради» розробити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та подати на розгляд і затвердження міською радою.

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

                   Міський голова                                            Ігор Матвійчук