ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

25.02.2020

Проголосовано:

27.02.2020 15:39:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49

Текст:




49.  РІШЕННЯ

 

 

Про затвердження  технічної документації           

з нормативної грошової оцінки земель             

населеного пункту с. Кропивник

 

 

     Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Кропивник, виконану Державним підприємством «Івано-Франківський науково-дослідний проектний інститут землеустрою» (договір № 177 - 2019), керуючись Земельним кодексом України, ст. 26, ч.5 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку земель», Законом України «Про добровільне приєднання територіальних громад», Податковим кодексом України,  ст.32 Закону України «Про землеустрій», Постановою Кабінету Міністрів України від 17.11.2004  №1533 «Про затвердження Положення про Державний фонд документації із землеустрою», ст.9 Закону України «Про державну експертизу землевпорядної документації», Постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.1995 року №213 «Про Методику нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 25.07.2019 №2432 «Про добровільне приєднання Кропивницької сільської територіальної громади до Калуської міської територіальної громади», висновок державної експертизи землевпорядної документації від 24.10.2019 р. №4115-19, з метою підвищення ефективності використання земель, міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Кропивник, виконану Державним підприємством «Івано-Франківський науково-дослідний проектний інститут землеустрою»  (далі – Документація), встановивши середню базову вартість одного квадратного метра землі 78,86 грн.

         2. Ввести в дію нормативну грошову оцінку земель населеного пункту села Кропивник з 01.01.2021 року,  на підставі затвердженої відповідно до п.1 цього рішення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Кропивник.

         3. Встановити, що власником Документації є Калуська міська об’єднана  територіальна громада в особі Калуської міської ради.

 

         4. З метою виконання Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області покладених законодавством завдань, доручити Управлінню земельних відносин Калуської міської ради передати до Міськрайонного управління у Калуському районі та м. Калуші Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області за актом прийому - передачі один примірник Документації на паперових носіях та в електронному вигляді.

          5. Зобов’язати землекористувачів внести зміни в договори оренди землі в частині розрахунку орендної плати за земельні ділянки.

          6. Головному управлінню ДПС в Івано – Франківській області здійснювати контроль за внесенням змін у податкові декларації власниками та користувачами земельних ділянок на підставі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, виданих Міськрайонним управлінням у Калуському районі та м. Калуші Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області та здійснювати контроль за повнотою та своєчасністю сплати плати за землю.

          7. Опублікувати дане рішення на офіційному веб-сайт Калуської міської ради  та в засобах масової інформації.

          8. У зв’язку з прийняттям п. 1 та п. 2 цього рішення, вважати з 01.01.2021 року таким, що втратило чинність рішення Кропивницької сільської ради Калуського району від 21.01.2011 № 6-3/25 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту Кропивник».

          9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук