ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Рекунов

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

25.03.2020

Проголосовано:

26.03.2020 11:26:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:




16. РІШЕННЯ

 







Про звернення Калуської міської

ради до Міністерства інфраструктури

України та Державного агентства

автомобільних доріг України

 
______ сесія сьомого   демократичного скликання                           

З метою забезпечення сполучення автомобільної дороги територіального значення Т-14-19 Миколаїв – Розділ – Жидачів – Журавно – Калуш та  автомобільного шляху національного значення Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

           1. Схвалити звернення Калуської міської ради до Міністерства інфраструктури  України та Державного агентства автомобільних доріг України (текст додається).

2. Направити звернення Калуської міської ради Міністерству інфраструктури України та Державному агентству автомобільних доріг України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.

 

 

Міський голова                                                                               Ігор Матвійчук           

ЗВЕРНЕННЯ

до Міністерства інфраструктури України та

Державного агентства автомобільних доріг України.

 

В 90-х роках автомобільна дорога територіального значення Т – 14-19 Миколаїв-Розділ-Жидачів-Журавно-Калуш проходила територією міста Калуша та з'єднювалась із автомобільним шляхом національного значення Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига та обслуговувалась Івано-Франківським облавтодором.  Однак, через брак фінансування роботи з утримання та експлуатації дороги  територіального значення Т 14-19 Миколаїв-Розділ-Жидачів-Журавно-Калуш, що проходила територією міста Калуша Івано-Франківським облавтодором не проводились. 

Вказані вул. Окружна, частина вул.Литвина, вул.Мостиська та вул.Глібова знаходяться в незадовільному стані та потребують ремонту.

Після неодноразових реорганізацій та передач доріг на обслуговування, частина дороги  територіального значення Т –14-19 Миколаїв-Розділ-Жидачів-Журавно-Калуш в межах міста Калуша: вулиця Окружна, частина вул.Литвина, вул.Мостиська та вул.Глібова загальною протяжністю 8,7 км. не ввійшли в склад дороги Т – 14-19 загальною протяжністю 64 км., яка затверджена постановою Кабінету міністрів України від 30.01.2019року № 55 «Про затвердження переліку автомобільних доріг загального користування державного значення».

Просимо включити вул. Окружна, частина вул.Литвина, вул.Мостиська та вул.Глібова загальною протяжністю 8,7 км. до складу дороги територіального значення Т –14-19 Миколаїв-Розділ-Жидачів-Журавно-Калуш та прийняти на баланс Державного агентства автомобільних доріг України.

 

                                                         Прийнято  на ____ сесії Калуської міської ради

         26.03.2020