ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

42

Дата реєстрації:

27.09.2016

Проголосовано:

29.09.2016 18:05:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    9
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    12
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 42

Текст:




42. РІШЕННЯ

від   __________ №  ______                                                                                                       м.Калуш        

 

Про  затвердження  проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

в орендудля ведення городництва

гр. Козаку В.С.

           

   Розглянувши заявугромадянина Козака Володимира Степановичапро  затвердження проектуземлеустрою щодо відведення земельної ділянкив оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку в оренду для ведення городництва в районі вулиці Братів Козаків, 9, загальною площею 0,0607 га громадянину Козаку Володимиру Степановичу. 

2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину  Козаку Володимиру Степановичу земельну дiлянку (кадастровий номер:2610400000:34:005:0063)площею 0,0607 гав районі вулиці Братів Козаків, 9, (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) для ведення городництва.

3. Зобов’язати громадянинаКозака Володимира Степановичав місячний термінукласти  договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

4. Після реєстрації  договору оренди  земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.

5. Контроль за виконанням рішення покласти назаступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук