ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

24

Дата реєстрації:

29.04.2020

Проголосовано:

30.04.2020 11:17:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24

Текст:


Про надання повноважень на                     (_____________ сесія сьомого

підписання договорів оренди землі              демократичного  скликання)

та додаткових угод до таких договорів

 

 

         З метою оптимізації процесу укладення договорів оренди землі та додаткових угод до таких договорів, керуючись Цивільним кодексом України, ЗУ «Про оренду землі» ст. 26,42,59 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань законності, депутатської діяльності та антикорупційної політики, з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :


  1.  Надати повноваження начальнику управління земельних відносин Калуської міської ради Мельнику Володимиру Андрійовичу на укладення та підписання від імені Калуської міської ради договорів оренди землі та додаткових угод до таких договорів у відповідності до прийнятих міською радою рішень.


        2. Міському голові Ігорю Матвійчуку на виконання цього рішення видати начальнику управління земельних відносин Калуської міської ради Мельнику Володимиру Андрійовичу довіреність на вчинення дій спрямованих на підписання договорів оренди землі та додаткових угод до таких договорів у відповідності до прийнятих рішень.

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань законності, депутатської діяльності та антикорупційної політики, з питань будівництва та землеустрою, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук