ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Тарас Нижник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

27.05.2020

Проголосовано:

28.05.2020 10:26:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:




2. РІШЕННЯ

 

Про результати  розгляду електронних

петицій, адресованих Калуській

міській раді в період з 19 лютого

по 18 травня 2020  року

 

 

Відповідно до пункту 19 Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Калуській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 30.06.2016 року № 336, зі змінами, внесеними рішенням міської ради № 712 від 30.01.2017 року, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:    

Результати розгляду електронних петицій, які набрали необхідну кількість підписів і були розглянуті виконавчим органом міської ради в період з 19 лютого по 18 травня 2020  року, а також відповіді на вказані петиції, що були розміщені на сайті Єдиної системи місцевих петицій та офіційному веб-сайті Калуської міської ради (додатки 1- 4 до рішення), взяти до відома.

 

 

 

 Міський голова                                    Ігор Матвійчук

 

                                                                                                                  Додаток  2

до рішення міської ради

від_______2020 р № __                                                                        

 

ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИЦІЮ









     23.03.2020  77-п    

 








 

Автору петиції  «ЗУПИНИТИ СУЦІЛЬНУ ВИРУБКУ СОСНОВОГО ЛІСУ У ПІДГІРКАХ»


п.Луговий В.В.

kviten1488@gmail.com

Начало формы

Шановний Володимире Вікторовичу!

На Ваше звернення, у вигляді електронної петиції «ЗУПИНИТИ СУЦІЛЬНУ ВИРУБКУ СОСНОВОГО ЛІСУ У ПІДГІРКАХ» від 03 лютого 2020 року, яка набрала необхідну кількість підписів, повідомляємо наступне.

         Вперше ураження шкідником соснового лісу поблизу житлового масиву Підгірки було виявлено у серпні 2019 року. Інформація про це була розміщена на офіційному сайті міської ради (http://kalushcity.if.ua/news/category/city/2019/08/05/21652/view).   Беручи до уваги численні звернення калушан щодо цієї ситуації, міський голова Ігор Матвійчук зініціював 15.01.2020 року нараду з питання вирубки лісового масиву. Під час цієї наради головний лісничий ДП «Калуський лісгосп» Володимир Павлишин доповів про дійсний стан лісу та про необхідність проведення суцільної рубки соснового масиву.  Такідії  базуютьсянависновкуДержавногоспеціалізованоголісозахисногопідприємства «Івано-Франківськлісозахист», в якому йдеться про втрату біологічної стійкості обстежених насаджень сосни в мікрорайоні Підгірки через дію стовбурових шкідників та надано рекомендації проведення суцільної санітарної рубки з урахуванням вимог п.28 Санітарних правил в лісахУкраїни (постанова КМУ від 26.10.2016 року №756).

З метою відновлення на окремих ділянках лісу належного санітарного стану, посилення біологічної стійкості в лісах ДП «Калуськийлісгосп», недопущення розповсюдження хвороб, стовбурових шкідників та втрати технічної якості деревини, на визначених ділянках було прийнято рішення провести суцільні та санітарні рубки, відповідно до складених актів обстеження насаджень, що потребують суцільної санітарної рубки по ДП «Калуське лісове господарство».

Для реагування на чергове колективне звернення жителів мікрорайону Підгірки щодо вирубки соснового лісу 04 лютого 2020 року знову було проведено виїзну нараду під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко, за участі: головного лісничого ДП «Калуськийлісгосп» Павлишина В.С., директора Українського науково-дослідного інституту гірського лісівництва ім. П.С. Пастернака (УКРНДІГІРЛІС) ГолубчакаО.І. та науковців цього інституту, представників структурних підрозділів Калуської міської ради, засобів масової інформації, мешканців мікрорайону та інших представників громадськості. Інформація про нараду опублікована за посиланням http://kalushcity.if.ua/news/category/city/2020/02/05/23558/view. До цієї інформації підкріплено акти обстеження.

Як реагування на запит Калуської міської ради, відповідно до протоколу № 1 виїзної наради від 04.02.2020 року про тимчасове зупинення суцільної вирубки соснового лісу, ДП «Калуський лісгосп» наддало інформацію про облік зрубаної деревини, суму коштів за реалізацію зрубаної деревини та спрямування цих коштів, яка булла опублікована за наступним посиланнямhttp://kalushcity.if.ua/news/category/city/2020/02/18/23679/view.

Висадка нових саджанців на місці суцільних рубок, як і повідомлялось представниками ДП «Калуськийлісгосп»,   частково вже була проведена працівниками цього підприємства, а також місцевими мешканцями.   





Перший заступник міського голови                  Галина Романко

Т.Нижник

Секретар міської ради                                               Роман Боднарчук

 







  Додаток  3

до рішення міської ради

від_______2020 р № __                                                                        

 

ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИЦІЮ

Від 29.04.2020 року      78-п

Автору петиції «Тротуарна доріжка до Калуської гімназії»


Гр. Качмар Іван Іванович

                                                                                                                        

Розглянувши петицію щодо влаштування тротуарної доріжки до Калуської гімназії виконавчий комітет Калуської міської ради повідомляє наступне.

Рішенням міської ради від 28.12.2019р. № 2812 із внесеними змінами затверджено Програму капітального ремонту та утримання об’єктів благоустрою і дорожньо-мостового господарства на 2020 рік та перелік заходів, обсяги та джерела фінансування Програми для проведення капітального ремонту у  2020 році.

Кошти на капітальний ремонт тротуарної доріжки до Калуської гімназії в бюджеті Калуської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік не передбачені.

При формуванні переліку заходів на 2021 рік з капітального ремонту  об’єктів благоустрою, пропозиція щодо капітального ремонту тротуару в напрямку до Калуської гімназії буде винесено на розгляд Калуської міської ради.

Заступник міського голови                                         Руслана Вайда

Фіцак

Секретар міської ради                                                  Роман Боднарчук

 

 







  Додаток  4

до рішення міської ради

від_______2020 р № __                                                                        

 

ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИЦІЮ

Чернюку В.Я.

chehova13@gmail.com

 

Шановний Василю Ярославовичу!

 

  • переобладнає  овочевий цех та цех для зберігання сипучих продуктів,  забезпечить новим посудом  та встановить нову сушку для нього.


 

Заступник  міського голови                                Любов Максимович

Люклян

Секретар міської ради                                                  Роман Боднарчук

 

 







  Додаток  5

до рішення міської ради

від_______2020 р № __                                                                        

 

ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИЦІЮ

Від 08.05.2020 року      80-п

Автору петиції «Встановлення лежачих поліцейських»


Гр. Пілянському Миколі Богдановичу

електронна адреса: pmb555@ukr.net

                                                                                                                        

 

Розглянувши петицію щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості на вулиці С.Бандери (в районі пішохідного переходу біля ТзОВ «Кахелина» в районі двох мостів) виконавчий комітет Калуської міської ради повідомляє наступне.

Порушене у петиції питання було розглянуто 13.05.2020року на засіданні координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

В результаті обговорення даного питання координаційною радою прийнято наступні рішення:

  1. Звернутись до начальника управління патрульної поліції в Івано-Франківській області щодо посилення контролю за дотриманням водіями правил дорожнього руху на вулицях міста Калуша, зокрема на вулиці С.Бандери.

  2. Погоджено встановлення пристрою примусового зниження швидкості на вулиці С.Бандери (в районі пішохідного переходу біля ТзОВ «Кахелина») з подальшим погодженням управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області.


 

 

Заступник міського голови                                          Руслана Вайда

Фіцак

Секретар міської ради                                                  Роман Боднарчук