ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LXXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

27.05.2020

Проголосовано:

28.05.2020 12:08:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    19
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49

Текст:


49. РІШЕННЯ

 

Про припинення терміну дії договору

оренди землі з гр. Марій Б.М.

 

            У зв’язку із закінченням терміну дії  договору оренди землі, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 31.08.2017 року № 1021 «Про об’єкти оренди комунальної власності для розміщення тимчасових споруд» та враховуючи службову записку Фонду комунальної власності територіальної громади м. Калуша щодо укладення договорів оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 36, 124 Земельного Кодексу України, ст. 31 Закону України «Про оренду землі», та рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :


  1. Вважати припиненим договір оренди землі:

    1. номер запису про інше речове право: 23165387 від 30.10.2017 року, укладений між Калуською міською радою та громадянином Марій Богданом Миколайовичем на земельну ділянку площею 0,0060га (кадастровий номер 2610400000:08:003:0036), яка знаходиться на вул. Молодіжна, для обслуговування тимчасового торгового павільйону №111, у зв’язку із закінченням терміну на який його було укладено.






  1. Доручити Управлінню земельних відносин Калуської міської ради направити громадянину Марій Богдану Миколайовичу лист-повідомлення про те, що Калуська міська рада немає наміру продовжувати вказаний договір оренди землі.

  2. Рекомендувати громадянину Марій Богдану Миколайовичу в місячний термін звернутися в УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ для укладення договору оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста за умови відповідності місця розташування тимчасової споруди  комплексній схемі розміщення та затвердженим архетипам.


4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук