ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

62

Дата реєстрації:

27.05.2020

Проголосовано:

28.05.2020 12:34:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 62

Текст:


62. РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розроблення                                   

проекту землеустрою  щодо відведення                                                         

земельної ділянки в оренду

підприємцям Лучку О. Б. та Лучко І. В.

 

 

            Розглянувши заяву підприємців Лучка Олександра Богдановича та Лучко Ірини Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 26583516 від 07.06.2018 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 26583473 від 17.04.2018 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Дати дозвіл підприємцям Лучку Олександру Богдановичу та Лучко Ірині Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,0072 га, яка знаходиться на проспекті Л. Українки, 82а, для обслуговування магазину.

           2. Зобов’язати підприємців Лучка Олександра Богдановича та Лучко Ірину Володимирівну подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук



 

ДОДАТКИ

1 62 Лучко О. Б. та Лучко І. В..pdf Переглянути