ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

6

Дата реєстрації:

25.10.2016

Проголосовано:

27.10.2016 11:28:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6

Текст:


6.РІШЕННЯ                   

від ____________  № ______           

 






Про виділення коштів органу самоорганізації населення

«Будинковий комітет «Богдан Хмельницький».

 

Розглянувши звернення голови Будинкового комітету «Богдан Хмельницький» від 27.07.2016 року, у відповідності до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.15  Закону України «Про органи самоорганізації населення», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати кошти в сумі 58000,00 грн., передбачених п.2.4. Програми розвитку місцевого самоврядування в м.Калуші на 2016 рік «Сприяння у створенні та фінансова підтримка органів самоорганізації населення», затвердженої рішенням міської ради від 29.12.2015 року № 66, Будинковому комітету «Богдан Хмельницький» на рахунок, відкритий в органі Державної казначейської служби України, для здійснення повноважень, делегованих міською радою відповідно до рішення № 254 від 26.04.2016 року «Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Богдан Хмельницький в місті Калуші».

2. Фінансовому управлінню міської ради (Леся Поташник) провести фінансування вказаної суми коштів по головному розпоряднику –виконавчому комітету Калуської міської ради.

 

         3. Відділу внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю міської ради (Тарас Нижник) до 25 листопада 2016 року розробити та подати на затвердження міської ради Положення про порядок надання фінансової підтримки органам самоорганізації населення».

        

4.   Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову.

 

 

Міський голова                                                 Ігор Матвійчук