ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ігор Яковина

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

29.07.2020

Проголосовано:

30.07.2020 12:43:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:




14. РІШЕННЯ

Про концепцію теплопостачання м. Калуша.





       З метою забезпечення ефективного теплопостачання  м. Калуша, керуючись ст.13 Закону України «Про теплопостачання», ст.7 Закону України «Про житлово-комунальні  послуги» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології,  міська рада

                 ВИРІШИЛА:   

 

  1. Прийняти наступну концепцію теплопостачання м. Калуша:

    1. Визначити теплогенеруючу компанію ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА» виробником та централізованим постачальником теплової енергії для всіх категорій споживачів м.Калуша, які отримують теплову енергію від Калуської ТЕЦ.

    2. Визначити ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА» виробником та виконавцем послуг з централізованого опалення для об’єктів усіх форм власності м. Калуш, які отримують теплову енергію від Калуської ТЕЦ.

    3. Визначити КП «Водотеплосервіс» теплотранспортуючою організацією, що здійснює транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, що є комунальною власністю територіальної громади м. Калуша.

    4. Встановити, що відносини між ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА»,  як теплогенеруючою компанією, виробником та виконавцем послуг з централізованого опалення та КП «Водотеплосервіс», як теплотранспортуючою організацією, здійснюються виключно на договірних засадах.

    5. Встановити, що споживачі-власники, наймачі (орендарі) окремих приміщень багатоквартирних житлових будинків користуються послугами з централізованого опалення виключно на підставі укладених договорів з виконавцем відповідних послуг. При відмові таких споживачів від послуг від централізованого опалення , відключення від мереж централізованого опалення здійснюється в порядку, передбаченому чинним законодавством.

    6. Встановити, що власники, наймачі (орендарі) окремих будівель та споруд вправі використовувати теплову енергію для потреб опалення і технологічних потреб з приєднанням до існуючих теплових мереж виключно на підставі укладених договорів з централізованим постачальником теплової енергії (теплопостачальною організацією) або використовувати автономні системи теплозабезпечення.



  2. Комунальному підприємству «Водотеплосервіс» (Ігор Яковина) провести інвентаризацію теплових мереж та затвердити схему теплопостачання м. Калуша з нанесенням на картографію плану розміщення магістральних та місцевих (розподільчих) теплових мереж.

  3. Начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) та директору КП «Водотеплосервіс» (Ігор Яковина)  до 31.12.2020 року забезпечити розробку, подання на погодження та затвердження Схеми теплопостачання м. Калуш, відповідно до Методичних рекомендацій з розроблення енерго- та екологоефективних схем теплопостачання населених пунктів України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального  господарства України від 26.04.2006 №147.

  4. Контроль за виконання рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду. 


Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук



 

ДОДАТКИ

1 концепція.PDF Переглянути