ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

50

Дата реєстрації:

29.07.2020

Проголосовано:

30.07.2020 16:29:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 50

Текст:



50.  РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на виготовлення                               

технічної документації із землеустрою                          

щодо встановлення (відновлення)  меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

ТОВ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

 

 

         Розглянувши заяву ТОВ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 36710683 від 29.05.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,3570 га, на вул. Долинська, 60д, для обслуговування виробничих будівель.

             2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.

            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                          Ігор Матвійчук

 

ДОДАТКИ

1 50 Промислові технології.pdf Переглянути