ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

56

Дата реєстрації:

26.08.2020

Проголосовано:

27.08.2020 15:47:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 56

Текст:



      56. РІШЕННЯ

 Про припинення договору оренди землі,

затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення                 

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості)в оренду для

ведення городництва гр. Лазар О.В.

           

            Розглянувши заявугромадянки Лазар Ольги Василівнипро  затвердження технічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити договір оренди землі від 03.01.2020р. номер запису про інше речове право: 34995139, укладений між Калуською міською радою та громадянином Лазарем Мар’яном Сидоровичемв районі вулиці Яблунева, 13, площею 0,0711 га для ведення городництвау зв’язку із смертю орендаря.

2. Затвердити громадянці Лазар Ользі Василівнітехнічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) межземельної ділянкив натурі (на місцевості) та надати в оренду терміном на 5 (п’ять) роківземельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:28:004:0183) (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) в районі вул. Яблунева, 13 орієнтовною площею 0,0711 га для ведення городництва.

3. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянціiнженеpних меpеж для їх pемонтуi обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонiмеpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

4. Зобов’язати громадянку Лазар Ольгу Василівнув місячний термінукласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

            5.Після реєстрації  договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.

 6. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                            Ігор Матвійчук