ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

36

Дата реєстрації:

28.10.2020

Проголосовано:

29.10.2020 12:06:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 36

Текст:



36. РІШЕННЯ



 

Про надання дозволу на проведення                                

експертної грошової оцінки                                               

земельної ділянки

несільськогосподарського призначення

ФОП Романіву А.Б.

                                     

                 Розглянувши заяву підприємця Романіва Андрія Богдановича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 38660769 від 12.10.2020 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 34883455 від 20.12.2019 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Дати дозвіл підприємцю Романіву Андрію Богдановичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,5060 га (кадастровий номер 2610400000:06:003:0003), яка знаходиться  на вул. Литвина, 30-Р, для обслуговування виробничого корпусу (код КВЦПЗ 11.02).

2. Доручити міському голові Матвійчуку І.В. укласти із підприємцем Романівим Андрієм Богдановичем договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

3. Землекористувачу:

3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;

3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.





  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.





 



 Міський голова                                                                                      Ігор Матвійчук

ДОДАТКИ

1 36 Романів А. Б..pdf Переглянути