ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

23.11.2020

Проголосовано:

24.11.2020 11:46:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    38
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:




2.  РІШЕННЯ

 

 

Про підсумки виборів

Калуського міського голови

        

Відповідно до частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини першої статті 10, статей 11, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», беручи до уваги постанову Калуської міської територіальної виборчої комісії про підсумки голосування з виборів Калуського міського голови від   №__, міська рада





ВИРІШИЛА:


 


  1. Інформацію голови Калуської міської територіальної виборчої комісії Мигович Тамари Асафатівни про результати виборів, визнання повноважень та реєстрацію Калуським міським головою Найди Андрія Михайловича взяти до відома.


 


  1. Присвоїти Найді Андрію Михайловичу, Калуському міському голові, 7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах третьої категорії посад.


 


  1. Встановити Найді А.М. надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 100 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування як керівному працівнику, який безпосередньо займається розробленням нормативно-правових актів,та премію в розмірі 100 відсотків місячного заробітку за виконання особливо відповідальних завдань.


 

4. Щорічно надавати Найді А.М. матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує його середньомісячної заробітної плати, та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в межах фонду оплати праці.

 

 

Міський голова                                                  Андрій Найда