ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

46

Дата реєстрації:

25.10.2016

Проголосовано:

27.10.2016 14:41:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    7
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    15
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 46

Текст:


46. РІШЕННЯ

 

Про  припинення терміну дії договору оренди землі,

затвердження технічної документаціїіз землеустрою

щодо встановлення (відновлення)       

межземельної ділянкив натурі (на місцевості)

для ведення особистого селянського господарства

гр. Гойванович М.П.

        

            Розглянувши заяву громадянки Гойванович Марти Павлівни про  затвердження технічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості)для надання у власність для ведення особистого селянського господарства, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 33, 81, 116, 121, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології , мiськаpада

ВИРІШИЛА:

 

1.Припинити термін дії договору оренди землі (за взаємною згодою)від 30.11.2006р. № 040629600360,укладений між Калуською міською радою та громадянкою Гойванович Мартою Павлівною,площею 0,0508 гана вул. Писарській, 21для ведення городництва.

         3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) межземельної ділянкив натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянці Гойванович Марті Павлівні. 


  1. . Передати у власність безоплатно земельну дiлянку(кадастровий номер 2610400000:15:006:0045) площею 0,0508 га, що знаходиться на вул. Писарській, 21 (код цільового призначення: 01.03; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення)дляведення особистого селянського господарствагромадянці Гойванович Марті Павлівні.


5. Землевласнику забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянціiнженеpних меpеж для їїpемонтуi обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонiмеpежi не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

         6. Землекористувачу після державної реєстрації права власності на земельну ділянку стати на облік відповідно до Закону України «Про особисте селянське господарство».

            7. Контроль за виконанням рішення покласти назаступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук