ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

53

Дата реєстрації:

08.12.2020

Проголосовано:

10.12.2020 15:11:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 53

Текст:



53. РІШЕННЯ

 

Про затвердження проєкту землеустрою                      

щодо відведення земельної ділянки                            

у постійне користування                            

в районі вул. Малицької та Олени Пчілки                    

 

              Розглянувши заяву ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ про надання у постійне користування земельної ділянки та проєкт землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 92, 122, 123, 125, 126, 134 Земельного кодексу України, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 24.09.2020 № 3488 «Про затвердження проекту детального планування території орієнтовною площею 0,4000 га для будівництва багатоквартирного житлового будинку в районі вул. Малицької в м. Калуші», висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 03.11.2020 № 19448/82-20 виданий ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:     

              1. Затвердити ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку в районі вулиці Малицької та Олени Пчілки, м. Калуш (код КВЦПЗ 02.03).

              2. Надати ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ у постійне користування земельну ділянку площею 0,2457 га (кадастровий номер: 2610400000:10:004:0108),  яка знаходиться в районі вулиці Малицької та Олени Пчілки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ: 02.03 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку).

              3. Зобов’язати ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

             4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    

            4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.

             5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

             6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                               Андрій Найда 



 

ДОДАТКИ

1 53-Поліція Малицької, 0,2457.pdf Переглянути