ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

59

Дата реєстрації:

08.12.2020

Проголосовано:

10.12.2020 15:20:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    36
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 59

Текст:



59. РІШЕННЯ

 

Про розгляд звернень громадян  

щодо затвердження документацій

із землеустрою

 

    Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 22, 35, 36, 40, 81, 116, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновкипостійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних  ділянок )громадянам пільгових категорій, згiдно з додатком 1.

2. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господарських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам, згiдно з додатком 2.

3. Затвердититехнічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам, згiдно з додатком 3.

4. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок тапеpедати у пpиватну власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для гаражного будівництва громадянам, згідно з додатком 4.

5. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для гаражного будівництва громадянам, згiдно з додатком 5.

6.Затвердитипроєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для ведення садiвництва членам  садівницьких товаpиств, згiдно з додатком 6.

7. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi ділянки для ведення особистого селянського господарства, згiдно з додатком7.

8. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)та надати громадянам в оренду теpмiном на 5 (п’ять) років земельні дiлянки для ведення городництва, згiдно з додатком 8.

9. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надати громадянам в оренду теpмiном на 5 (п’ять) років земельні дiлянки для ведення городництва, згiдно з додатком 9.

10. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гpомадянам, згiдно з додатком 10.

11. Землевласникам та землекористувачам забезпечити постійний доступ  до  iснуючих на ділянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавилвикоpистання земель в  охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод при будiвництвi нових.

12. Громадянам, вказаним в додатках 1 –10 до даного рішення, зареєструвати право власності чи користування земельними ділянками у відповідності до чинного законодавства.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Мiський голова                                                           Андрій Найда



                                                                                   Додаток 1

                                                                                   до рішення міської ради                    

                                                                           __.___. 2020  №_____     




Cписок


громадян пільгових категорій, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передаються у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)

(код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 

















































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі, га
1 Боринець Дмитро Михайлович  вул. Василя Сліпака, 56 2610400000:30:002:0139                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0,0600
2 Іванишин Тарас Ярославович в районі

 вул. Глібова

(ділянка №45)
2610400000:29:002:0107                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0,0600
3 Мандрик Ігор Володимирович в районі

 вул. Глібова

(ділянка №8)
2610400000:29:002:0108                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 0,0608
4 Хемич Микола Ігорович в районі

 вул. Глібова

(ділянка №77)
2610400000:29:002:0110                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 0,0620

 

 

 

 

Секретар міської ради                           

 
                                                                            Додаток 2

                                                                            до рішення міської ради

                                                                            _________№_______

 

 

Список

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передаються у власність земельні ділянки

для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

 (код цільового призначення: 02.01;

категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 

























 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
 

1
Луцька Наталія Іванівна с.Вістова, Калуський район, урочище «Стара Станція» 2622881201:01:005:0041 0,1009

 

 

Секретар міської ради     





 
                                                                            Додаток 3

                                                                            до рішення міської ради

                                                                            _________№_______

 

Cписок

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) (код цільового призначення: 02.01;

категорія земель: землі житлової та громадської забудови)


































































































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Бреславський Григорій Іванович с. Кропивник, вул. Івана Франка, 48,

 Калуський район
2622884001:01:005:0182 0,1794
2 Бреславський Степан Іванович с. Кропивник, вул. Івана Франка, 203,

 Калуський район
2622884001:01:003:0379 0,0792
3 Дуркало Софія Петрівна вул.Вітовського, 31, м.Калуш 2610400000:09:001:0087 0,1000
4 Країнський Євгеній Мечиславович вул.Козоріса, 43, м.Калуш 2610400000:42:001:0016 0,1000
5 Мельник Володимир Миколайович с. Сівка-Калуська, вул.Яблунева, 21,

 Калуський район
2622886901:01:014:0106 0,1606
6 Мисак Галина Степанівна с. Кропивник, вул.Лесі Українки, 30,

 Калуський район
2622884001:01:005:0195 0,0571
7 Сарахман Зоряна Володимирівна вул.Рильського, 17, м.Калуш 2610400000:21:006:0073 0,0917
8 Сеник Богдан Васильович с. Кропивник, вул.Лесі Українки, 50

 Калуський район
2622884001:01:005:0191 0,0832
9 Сондей Оксана Василівна с. Кропивник, вул.Шахтарська, 33,

 Калуський район
2622884001:01:005:0194 0,2500
10 Суслик Антоніна Йосипівна вул.Купчинського, 7, м.Калуш 2610400000:28:004:0188 0,0860



 

 

Секретар міської ради                                         



 



Додаток 4 



від _________№_______

до рішення міської ради


 



 



Список

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передаються у власність земельні ділянки

для гаражного будівництва

(код цільового призначення: 02.05; категорія земель: землі житлової та громадської забудови)



 






























Прізвище, імя та по батькові



Адреса земельної ділянки



Кадастровий номер земельної ділянки



Всього землі, (га)



1



Капустяк Світлана Олексіївна



вул.Хіміків, гараж 22 і, №1



2610400000:07:001:0293



0,0027



2



Левкович Євген Андрійович



вул.Хіміків, гараж 32 К, №1



2610400000:07:001:0303



0,0025




                                               

 

 

Секретар міської ради              


 


                                 

                        Додаток 5

                                                                        до рішення міської ради

від _________№_______

 

 


Список

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)та передаються у власність земельні ділянки

для гаражного будівництва

 (код цільового призначення: 02.05; категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 


















Прізвище, імя та по батькові Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі, (га)
1 Пілецька Світлана Ярославівна

вул. Фабрична, гараж 3 А, №2


2610400000:09:002:0105 0,0038

                                               

 

 

Секретар міської ради                                               




                                                                           Додаток 6

                                                                           до рішення міської ради

                                                                           __.___. 2020  №_____

 

Список


громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передаються земельні ділянки у власність для ведення садівництва

(код цільового призначення: 01.05; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення)

 


































































































 
Прізвище, ім`я та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

(га)
 

1
Барщевський Володимир Михайлович с/т «Хімік»,

 сад №10,

«Залісся-Комунальник»,

ділянка №14
2610400000:33:004:0120 0,0586
2 Воврин Роман Володимирович с/т «Хімік», сад №10 Залісся,

ділянка №12
2610400000:31:010:0150 0,0813
3 Головченко Наталія Миколаївна с/т «Хімік», сад №9 Автопарк,

ділянка №10
2610400000:30:001:0250 0,0473
 

4
Гринькевич Оксана Петрівна с/т «Хімік»,

 сад №10,

«Залісся-Комунальник»,

ділянка №16
2610400000:33:004:0121 0,0558
5 Лещишин Ірина Мирославівна с/т «Хімік», сад №10 Залісся,

ділянка №70
2610400000:31:010:0149 0,0580
6 Пелехач Оксана Володимирівна с/т «Хімік», сад №1,

ділянка №110
2610400000:28:001:0147 0,0547
7 Пелехач Віталій Володимирович с/т «Нафтовик»,

ділянка №91,92
2610400000:33:004:0119 0,0867
8 Побережна Лідія Михайлівна с/т «Хімік», сад №9 Автопарк-Мрія,

ділянка №40
2610400000:30:002:0137 0,0642
9 Явецька Ірина Валеріївна с/т «Квітучий  сад», ділянка № 94 2610400000:33:003:0089 0,0604
10 Явецький Тарас Васильович с/т «Квітучий  сад», ділянка № 93 2610400000:33:003:0088 0,0647

 

                                                                                 Додаток 7

                                                                                 до рішення міської ради                    

                                                                                  __.___. 2020  №_____                                                                                              


Cписок

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки

для ведення особистого селянського господарства

 (код цільового призначення: 01.03;

категорія земель: землі сільськогосподарського призначення)










































































































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Атаманчук Лілія Миколаївна с. Середній Бабин, урочище «Гречищі»

Калуський район
2622887402:01:001:0241 0,1763
2 Бреславський Григорій Іванович с. Кропивник,

Калуський район
2622884001:01:006:0366 0,1313
3 Бреславський Григорій Іванович с. Кропивник,

Калуський район
2622884001:01:005:0181 0,1059
4 Бреславський Григорій Іванович с. Кропивник,

Калуський район
2622884001:01:006:0367 0,1875
5 Бреславський Степан Іванович с. Кропивник,

Калуський район
2622884001:01:002:0214 0,2617
6 Кузевич Леся Віталіївна с. Мостище,

Калуський район
2622884301:01:003:0321 0,1184
7 Носик Лідія Іванівна с. Студінка, урочище «Парцеляція»,

Калуський район
2622887401:01:001:0352 0,1483
8 Носик Лідія Іванівна с. Студінка, урочище «Додаток»,

Калуський район
2622887401:01:002:0615 0,0952
9 Носик Лідія Іванівна с. Студінка, урочище «Коло Цвинтару»,

Калуський район
2622887401:01:002:0614 0,1161
10 Сеник Богдан Васильович с. Кропивник,

Калуський район
2622884001:01:006:0369 0,1477
11 Сеник Богдан Васильович с. Кропивник,

Калуський район
2622884001:01:005:0192 0,0845

 

 

Секретар міської ради                                                 



       

                                                                                                                                       

                                               

                      

 

 

 





































 
Додаток 8

                                                                                           до рішення міської ради

                                                                                            __.___. 2020  №_____

 


Список

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надаються земельні ділянки в оренду для ведення городництва  терміном на 5 (п’ять) років

(код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення).

 

































з/п
Прізвище, ім`я та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

(га)
1 Гумінілович Сергій Михайлович в районі вулиці Яблунева 2610400000:28:004:0183 0,0711
2 Сторощук Мирослава Юріївна в районі вулиці Гулака Артемовського, 25 2610400000:26:004:0034 0,0375

 

 

Секретар міської ради             



                                                                                           Додаток 9

                                                                                           до рішення міської ради

                                                                                           __.___. 2020  №_____

 
Список

громадян, яким затверджуються проєкти землеустрою  щодо відведення земельних ділянок та надаються земельні ділянки в оренду для ведення городництва  терміном на 5 (п’ять) років

(код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення).

 

























з/п
Прізвище, ім`я та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

(га)
1 Боднар Надія Дмитрівна в районі вул. Мартинця Гната 2610400000:20:001:0116 0,0447

 

 

Секретар міської ради                   



 
                                                                                 Додаток 10

                                                                                 до рішення міської ради                    


                                                                                  __.___. 2020  №_____                                                                                              


Cписок

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки

для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 (код цільового призначення: 01.01;

категорія земель: землі сільськогосподарського призначення)


























































































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Лужний Ярослав Ярославович за межами населеного пункту с. Бабин-Зарічний, урочище

«Масив IV»

Калуський район
2622881200:02:001:0346 0,2108
2 Максимович Ганна Василівна за межами населеного пункту с. Кропивник, урочище «Станція Кропивник»

Калуський район
2622884000:02:001:0701 0,6000
3 Малишева Надія Іванівна за межами населеного пункту с. Бабин -Зарічний, урочище

«Масив IV»

Калуський район
2622881200:02:001:0344 0,1553
4 Малишева Надія Іванівна за межами населеного пункту с. Бабин-Зарічний, урочище

«Масив  II»

Калуський район
2622881200:02:001:0345 0,8646
5 Фарина Леся Володимирівна за межами населеного пункту с. Студінка, урочище

«Климишин»

Калуський район
2622887401:01:002:0613 0,2000
6 Фарина Леся Володимирівна за межами населеного пункту с. Студінка, урочище

«Сухоліс»

Калуський район
2622887400:02:001:0906 0,2628
7 Фарина Леся Володимирівна за межами населеного пункту с. Студінка, урочище

«Сінокоси»

Калуський район
2622887400:02:001:0908 0,1614
8 Штергун Василь Іванович за межами населеного пункту с. Кропивник, урочище

 « Станція Кропивник»
2622884000:02:001:0708 0,1500
9 Юрчишин Галина Василівна за межами населеного пункту с. Кропивник, урочище

 « За Фурнилів 1»
2622884000:02:001:0528 1,2500

 

 

Секретар міської ради