ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1049

Дата реєстрації:

09.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 11:26:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1049

Текст:


    Про співфінансування інвестиційних

    проектів, що можуть реалізуватись за

    рахунок коштів державного фонду

    регіонального розвитку у  2022 році

 

 

     Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015  №196  «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2015 року № 80, з метою залучення коштів державного фонду регіонального розвитку для реалізації інвестиційних проектів у Калуській міській територіальній громаді, враховуючи висновки постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада

       ВИРІШИЛА:

      1. Передбачити у бюджеті Калуської міської територіальної громади на 2022 рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у місті Калуші, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків (1929,1 тис.грн.)  від загальної вартості об’єкту, а саме: «Капітальний ремонт Калуського ліцею №10 Калуської міської ради Івано-Франківської області »  (КЕКВ 3132 Капітальний ремонт інших об `єктів.)

      2. Передбачити у бюджеті Калуської міської територіальної громади на 2022 рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у місті Калуші, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків (587,566 тис.грн.)  від залишкової вартості об’єкту, а саме: «Реконструкція водопроводу на  вул. Окружній в м.Калуші Івано-Франківської області»  (КЕКВ 3142 Реконструкція та реставрація інших об‘єктів.)

     3. Передбачити у бюджеті Калуської міської територіальної громади на 2022  рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у місті Калуші, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків (1070,765 тис. грн.)  від загальної вартості об’єкту, а саме: «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС  II підйому до камери переключення на вул. Ринковій  в м.Калуші Івано-Франківської області»   (КЕКВ 3142 Реконструкція та реставрація інших об‘єктів.)

      4 Передбачити у бюджеті Калуської міської територіальної громади на 2022 рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у селі Боднарові, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків (11102,274   тис. грн.)  від залишкової вартості об’єкту, а саме: «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів у селі Боднарів Калуського району Івано-Франківської області. Коригування кошторисної документації». (КЕКВ 3122 Капітальне  будівництво (придбання) інших об’єктів).

     5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Богдана  Білецького та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

 

   

      

               

                      Міський  голова                                                   Андрій Найда