ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

28.06.2016

Проголосовано:

30.06.2016 13:00:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:



16. РІШЕННЯ


 







Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Калуша житлової квартири, яка знаходиться за адресою: м. Калуш, вул. Пушкіна, 3-А та перебуває на балансі публічного акціонерного товариства «Укрспецтрансгаз».

 

Керуючись ст.25, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 2, 4, 6, 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність  в Україні», беручи до уваги довідку публічного акціонерного товариства «Укрспецтрансгаз» від 17.05.2016року №1504/106, витяг про державну реєстрацію прав від 27.11.2012року №36424336, договір купівлі-продажу квартири від 03.11.2005року посвідчений приватним нотаріусом Калуського міського нотаріального округу Курищуком І.В. (ВСЕ №514362), технічний паспорт на квартиру №56 в буд. 3-А від 21.12.2007року, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи публічного акціонерного товариства «Укрспецтрансгаз» від 20.04.2011року номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про заміну свідоцтва про державну реєстрацію 11081050018000027 (серія А01 №361784), статут публічного акціонерного товариства «Укрспецтрансгаз» (нова редакція) затверджений рішенням загальних зборів акціонерів публічного акціонерного товариства «Укрспецтрансгаз» від 23.02.2012року №23, рішення Калуської міської ради від 28.02.2007року «Про згоду щодо прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Калуша квартиру №56 в будинку №3-А на вул. Пушкіна» та розглянувши клопотання в.о. голови правління, першого заступника голови правління Б.Федоровича від 04.05.2016року №1366/106, враховуючи рекомендації постійних комісій з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Рішення Калуської міської ради від 28.02.2007року «Про згоду щодо прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Калуша квартиру №56 в будинку №3-А на вул. Пушкіна» вважати таким що втратило чинність.


 


  1. Надати згоду на прийняття об’єкта права державної власності у комунальну власність територіальної громади міста Калуша на праві господарського відання на баланс комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація №4» (Василь Фурда) згідно з додатком 1.


 


  1. Для здійснення процедури приймання-передачі об’єкта державної власності (житлова квартира) з балансу публічного акціонерного товариства «Укрспецтрансгаз» у комунальну власність територіальної громади міста Калуш створити комісію у складі згідно з додатком 2.


 


  1. Результат роботи комісії оформити актом приймання-передачі об’єкта державної власності у комунальну власність територіальної громади міста Калуш та подати його на погодження міському голові.


 


  1. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання цього рішення покласти на головного відповідального виконавця — Фонд комунальної власності територіальної громади міста Калуша (Олександр Челядин).


 


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Руслану Вайду.









Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук

 

 

 











  Додаток 1
  до рішення міської ради

від «___»________2016р. №_____

 

 

Перелік

об’єктів державної власності, що пропонуються до передачі у

комунальну власність територіальної громади міста Калуш

 

 





















№з/п Балансоутримувач Назва майна Балансова           в-сть, грн. Залишкова в-сть, грн. Загальна площа, м2 Примітка
1 Публічне акціонерне товариство «Укрспецтрансгаз» Житлова квартира,

яка знаходиться за адресою:

м. Калуш,

вул. Пушкіна, 3-А
127775,24 104091,08 60,0 Житлова площа квартири 34,0м2, інженерні мережі, стан задовільний ремонту не потребує

 

 

Секретар міської ради                                                              Роман Боднарчук

 











  Додаток 2
  до рішення міської ради

від «___»________2016р. №_____

 

 

Склад комісії

для здійснення процедури приймання-передачі об’єкта права державної власності         (житлова квартира) у комунальну власність територіальної громади міста Калуша

 

 
























































ПІБ   Посада
 

Голова комісії

 
 
Челядин Олександр Іванович - голова Фонду комунальної власності територіальної громади міста Калуш
 

Члени комісії

 
 
Библів Ольга Степанівна - начальник госпрозрахункового відділу приватизації державного житла при управлінні житлово-комунального господарства;
Глущак Мар’яна Григорівна - начальник юридичного відділу – юрист виконавчого комітету міської ради
Корнага Володимир Володимирович - бухгалтер Фонду комунальної власності територіальної громади м. Калуша
Кузик Роман Володимирович - начальник відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру, головний архітектор міста
Рекунов Юрій Іванович - начальник управління житлово-комунального господарства міської ради
Соколовський Юрій Володимирович - начальник управління економічного розвитку міста
Фединич Любов Гнатівна - економіст КП "ЖЕО № "4"

 

Секретар міської ради                                            Роман Боднарчук