ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1056

Дата реєстрації:

09.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 13:11:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1056

Текст:




Про внесення змін                                                  

в рішення міської ради

стосовно гр.Сенів Т.І.

 

 

         Розглянувши заяву громадянки Сенів Тамари Ігорівни, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.12 Земельного Кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

            Внести зміни :

           1. В рішення Калуської міської ради від 29.08.2019 року № 2548 (шістдесят перша сесія сьомого демократичного скликання) "Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сенів Т.І." стосовно громадянки Сенів Тамари Ігорівни, а саме: "на вулиці Бічна Гуцульська, 12-А" читати "на вулиці Бічна Гуцульська, 2".


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

 

  Міський голова                                              Андрій Найда