ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1058

Дата реєстрації:

09.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 13:13:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1058

Текст:


Про відмову у наданні дозволу                        

на виготовлення проекту землеустрою          

щодо відведення земельної ділянки

для ведення особистого селянського

господарства гр. Тимків Н.В.

 

           Розглянувши заяву гр. Тимків Наталії Володимирівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 118, 121 Земельного Кодексу України, беручи до уваги службову записку управління архітектури та містобудування, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

 ВИРІШИЛА:

1. Відмовити громадянці Тимків Наталії Володимирівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, площею 0,2514га, яка знаходиться на вулиці Павлика, 29, м. Калуш, для ведення особистого селянського господарства, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (ч.7 ст.118 Земельного кодексу України), оскільки згідно генерального плану міста Калуша, земельна ділянка розташована на території комунальних підприємств споруд інженерного обладнання, що не відповідає намірам відведення її для ведення особистого селянського господарства.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                            Андрій Найда