ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1026

Дата реєстрації:

08.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 13:14:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1026

Текст:


Про відмову у наданні дозволу на                 

розроблення проекту землеустрою               

щодо відведення земельної ділянки

в оренду для ведення городництва

гр. Мусяку І.А.

 

         Розглянувши заяву громадянина Мусяка Ігоря Антоновича, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 36, 123, 124 Земельного Кодексу України, врахувавши службову записку управління архітектури та містобудування від 20.01.2021 № 02-03/12, а також рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

 

  1. Відмовити громадянину Мусяку Ігорю Антоновичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Кульчицької, 27, площею 0,1500 га для ведення городництва у зв’язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (п.7 ст.118 Земельного кодексу України), оскільки згідно генерального плану міста Калуша вищезазначена земельна ділянка розташована на території зелених насаджень громадського призначення.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

 

  Міський голова                                              Андрій Найда