ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

22.11.2016

Проголосовано:

24.11.2016 15:42:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18

Текст:




Р І Ш Е Н Н Я (проект 1)

(_______________   сесія сьомого  демократичного скликання)

 

від “_____”___________2016 №_____

 

Про перейменування   вулиць

 в місті Калуші

 

Керуючись Законом України від 09.04.2015р. №317 «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки», Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», ст.25,ст.37 п.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   Постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань гуманітарної роботи та   робочої групи з розробки заходів щодо засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нациського) тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їхньої символіки в м.Калуші  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Перейменувати назви вулиць в м.Калуші,  а  саме :


 
























№ з/п Назви згідно з Реєстром назв вулиць, проспектів, провулків майданів, бульварів міста Калуша , затвердженим рішенням міської ради від 04.06.2009р.  №901 Нові назви вулиць  
1. вул. Руднєва вул. Володимира Тисовського
2. вул. Скрипника вул.Миколи Климишина
3. вул. Черняховського вул.Дмитра Паліїва

 

 

2. Внести зміни в реєстр «Реєстр назв вулиць, проспектів, провулків, майданів, бульварів міста Калуша», затверджений  рішенням міської ради від 04.06.2009 року № 901 «Про впорядкування назв вулиць міста»    відповідно до цього рішення ;    

 

3. Надіслати   це рішення Івано-Франківській філії Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України для внесення відповідних змін  до  єдиного  Державного реєстру інформаційної системи України.

4. Оприлюднити зазначене рішення шляхом розміщення на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації протягом одного тижня з дня його прийняття.

         5. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Ю. Рекунов) забезпечити виготовлення аншлагів з назвами вулиць   відповідно до цього рішення. 

6.  Виконати демонтаж та заміну елементів оздоблення з комуністичною символікою на фасаді Палацу культури «Мінерал».

         7. В міському  бюджеті на 2017 рік   передбачити видатки, пов’язані з виконанням цього рішення.

         8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко. 

 

    

 Міський голова                                             Ігор Матвійчук

 

 

Р І Ш Е Н Н Я  (проект 2)

(_______________   сесія сьомого  демократичного скликання)

 

від “_____”___________2016 №_____

 

Про перейменування   вулиць

 в місті Калуші

 

 

Керуючись Законом України від 09.04.2015р. №317 «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки», Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», ст.25,ст.37, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   Постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи рекомендації   постійної комісії міської ради з питань гуманітарної роботи та робочої групи з розробки заходів щодо засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їхньої символіки в м.Калуші  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Перейменувати назви вулиць в м.Калуші,   а саме :


 

вул.Трублаїні                                     на        вул.Михайла Гуцуляка

вул.Василя Сухомлинського            на        вул.Кирила Осьмака

вул.Пушкіна                                       на        вул. гетьмана Мазепи

вул.Іскри                                             на        вул.Родини Келебай

вул.Ломоносова                                 на        вул.Івана Пулюя

 

 

2. Внести зміни в реєстр «Реєстр назв вулиць, проспектів, провулків, майданів, бульварів міста Калуша», затверджений  рішенням міської ради від 04.06.2009 року № 901 «Про впорядкування назв вулиць міста»    відповідно до цього рішення .  

      3. Надіслати   це рішення Івано-Франківській філії Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України для внесення відповідних змін  до  єдиного  Державного реєстру інформаційної системи України.

4. Оприлюднити зазначене рішення шляхом розміщення на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації протягом одного тижня з дня його прийняття.

         5.Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Ю. Рекунов) забезпечити виготовлення аншлагів з назвами вулиць   відповідно до цього рішення. 

6. Провести  демонтаж меморіальної дошки і барельєфу Борису Сапункову.

7. В Меморіальному комплексі пам’яті медсестер Надії Клюєвої та Надії Гусєвої , а також на Пагорбі Слави в комплексі з меморіальними знаками загиблим у роки ІІ Світової війни та воїнам-афганцям, провести роботи з заміни знаків тоталітарної символіки на християнські.

         8. В міському  бюджеті на 2017 рік   передбачити видатки, пов’язані з виконанням цього рішення.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко. 

 

   

 

 

 Міський голова                                             Ігор Матвійчук