ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1096

Дата реєстрації:

26.02.2021

Проголосовано:

25.03.2021 15:51:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1096

Текст:




 

Про надання дозволу на розроблення                        

проектів землеустрою щодо відведення                    

земельних ділянок у постійне користування

РО БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

ЧОЛОВІЧОГО МОНАСТИРЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ

ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ

ЦЕРКВИ КИЇІВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ

 

 

               Розглянувши заяви РО БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ЧОЛОВІЧОГО МОНАСТИРЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇЦЕРКВИ КИЇІВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ про надання дозволу на розроблення проектів відведення земельних ділянок (в постійне користування), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.  12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ЧОЛОВІЧОГО МОНАСТИРЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇІВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування:

             1.1. орієнтовною площею 0,1708 га, яка знаходиться на вул. 600-річчя Голиня, 135А, в селі Голинь для будівництва і обслуговування культових та інших будівель; 

             1.2. орієнтовною площею 0,0616 га, яка знаходиться на вул. 600-річчя Голиня, 135А, в селі Голинь для будівництва і обслуговування культових та інших будівель.  

              2. Зобов’язати РЕЛІГІЙНУ ОРГАНІЗАЦІЮ БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ЧОЛОВІЧОГО МОНАСТИРЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇІВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування.

 

              3. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

             4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                            Андрій Найда

 

 

ДОДАТКИ

1 Чоловiчий_монастир.pdf Переглянути